![Gnocchi di zucca al Taleggio Gnocchi di zucca al Taleggio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35BCABD5-C4EB-4C2E-9E18-7B30BC58B1E8/Derivates/A9965772-45A3-4663-BA84-A4A39A1D30AA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
- 630 g di farina tipo 0
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologica
- 1 uovo
- 2 cucchiaino di sale
- 25 g di burro
- 300 g di latte
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2660.9 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 99.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1151.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1j
Gnocchi zucca e salmone
1 Std. 5 Min
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
1 Std. 30 Min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1 Std. 30 Min
Tortelli di ricotta e melanzane
1h 20min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min