Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
- 630 g di farina tipo 0
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologica
- 1 uovo
- 2 cucchiaino di sale
- 25 g di burro
- 300 g di latte
- 150 g di Taleggio a pezzi
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2660.9 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 99.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1151.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Strauben
40min
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Spatzle con salmone e zafferano
40min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi di polenta
25min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h