Gnocchi di zucca al Taleggio
TM31 TM5 TM6

Gnocchi di zucca al Taleggio

3.1 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette
  • 200 g di polpa di zucca a cubetti (2-3 cm)
  • 630 g di farina tipo 0
  • 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologica
  • 1 uovo
  • 2 cucchiaino di sale
  • 25 g di burro
  • 300 g di latte
  • 150 g di Taleggio a pezzi
  • 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritata

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2660.9 kJ / 636 kcal
Eiwitten
23.5 g
Koolhydraten
99.9 g
Vetten
15.2 g
Verzadigd vet
8.9 g
Vezels
4.9 g
Natrium
1151.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten