Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Mousse alle lenticchie
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di lenticchie in scatola, scolate
- 1 pizzico di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco intero
- 70 g di brodo vegetale
Mousse Gorgonzola e noci
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 50 g di yogurt greco
- 20 g di gherigli di noci
Mousse al salmone affumicato
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 347 kJ / 83 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 5.7 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Bignè a sorpresa
2h
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Bignè al formaggio
1h 5min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min