Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di salmone affumicato a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 pacchetto di pane di segale in quadratini o cerchi (vedere consiglio)
- 5 - 6 fili di erba cipollina fresca a pezzettini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 20.7 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 Std. 20 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Crostini di polenta con tonno affumicato
1 Std.
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 Std.
Mousse salmone e aneto
10min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.