Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 47.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2u. 25min
Zabaione
15 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Merluzzo in salsa aioli
1óra
Pere al vino rosso
3h 20min
Soufflé al Castelmagno
55min
Fonduta svizzera
20 min
Salsa rubra
30 Min
Bagna cauda
35 Min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min