Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 47.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Fonduta svizzera
20min
Bagna cauda
35min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Soufflé al Castelmagno
55min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min