Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di passata di pomodoro
- 150 g di gambi di sedano a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di carote, pelate e a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, spuntati e a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di peperoni a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di cavolfiori a pezzi piccoli
- 150 g di cipolline borretane (le più grosse tagliate a metà)
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale
-
50
g di aceto di vino bianco
of 50 g di aceto di mele - 2 cucchiaini di zucchero
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 1289 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata russa
1h
Mini bonet
2h
Bagna cauda
35 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Salsa tonnata
20 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Bonèt
2h
Cipolle ripiene di magro
1 godz. 40 min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Semolino dolce
1h
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min