Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di passata di pomodoro
- 150 g di gambi di sedano a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di carote, pelate e a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi, spuntati e a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di peperoni a pezzi piccoli (1 cm)
- 150 g di cavolfiori a pezzi piccoli
- 150 g di cipolline borretane (le più grosse tagliate a metà)
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale
-
50
g di aceto di vino bianco
of 50 g di aceto di mele - 2 cucchiaini di zucchero
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 1289 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta
8h 20min
Peperoni alla piemontese
55min
Mini bonet
2 Std.
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 Std. 30 Min
Semolino dolce
1h
Insalata russa
1h
Bonèt
2 Std.
Martin sec al Barolo
4h 30min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Bagna cauda
35 Min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min