Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 700 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 280 g di pangrattato
- 150 g di farina tipo 0
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2791 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 88.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min