!["Frittata" di cipolle al forno (vegan) "Frittata" di cipolle al forno (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DFBBE5CC-84CA-4B63-A027-5D93589EA7A9/Derivates/7B40F1B8-FB0D-4775-BDBE-057810A019DC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g di cipolle rosse a fette (3 mm circa)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 4 - 5 aghi di rosmarino, lavati
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 180 g di farina di ceci bianchi
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di tempeh
30min
Crostata di zucchine (vegan)
1 godz. 50 min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1h 15min
Hummus di fave (vegan)
45min
Frittata di verdure
1ч. 10 мин.
Fagioli di soia alla mediterranea (vegan)
30min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1h 20min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h