Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
of 1 cucchiaino di sale - 130 g di semolino di grano
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- crostini di pane tostati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 925 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Salsa alle mele
20min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Minestra di patate
50min
Vellutata di patate e robiola
45min
Vellutata di mais
20min
Gnocchi di polenta
25min
Polenta
1h
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Riso e porri
30min
Stracciatella alla romana
30min
Pancotto
30min