Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema di pecorino
- 100 g di pecorino stagionato o semistagionato a pezzi (3 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Risotto
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di mele verdi con la buccia e a dadini
- 320 g di riso Arborio (cottura 15 min.)
- 100 g di vino bianco secco
-
700
g di brodo di carne
of 700 g di acqua bollente + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2828 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 71.1 g
- Vetten
- 37.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto melone e speck
40min
Risotto limone, pepe e maggiorana
35 Min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto cacio e pere
40min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto al Barolo
30min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min