Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 porri a pezzi
- 50 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 patate, pelate e a dadini piccoli (1 cm) (optioneel)
- 120 g di riso per minestre tipo Ribe (cottura 15 min.)
-
1000
g di brodo vegetale caldo
of 1000 g di acqua calda + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 29.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1h 10 min
Polenta ai porri
1 Std. 5 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55min
Zuppa di baita
45min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Risotto ai porri e burrata
35min
Vellutata di porri
40min
Minestra di semolino
30min
Minestra di patate
50min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min