![Zuppa di peperoni rossi e zucchine Zuppa di peperoni rossi e zucchine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3FD2C4E6-2009-4D7E-817C-4865454FCF67/Derivates/8CCDA601-12F3-4662-B8E4-5B486E5DBFDF.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di peperoni rossi a pezzi (2 cm)
- 300 g di zucchine, 100 g a dadini (1 cm) e 200 g a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di sale - 600 g di acqua
- 100 g di panna da cucina, fresca
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 537 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2h
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Vellutata di mais
20min
Crema di funghi
20min
Crema di zucchine
30min
Vellutata di cavolfiore
50 мин.
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 мин.
Vellutata alle nocciole
1h
Crema di spinaci e Asiago
45min
Crema di broccoli e porri
45min
Vellutata di funghi
50 мин.
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min