Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino colmo di maggiorana secca
- 1 cucchiaino colmo di origano secco
- 1 cucchiaino colmo di prezzemolo secco
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di patate, pelate ed a pezzi (1-2 cm)
- 80 g di carota, pelata e a rondelle
- 100 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 200 g di melanzana, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1510 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di fagioli dell'occhio
50 min
Polpettone vegetariano con contorno di verdure; cheesecake ai lamponi
1h 30min
Polpettine di ceci
1h 5min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 godz. 40 min
Polpette di spinaci
35 Min
Svizzere vegetariane
1h 30min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30 min
Burger di fagioli e feta
1 godz. 35 min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Burger piselli e ricotta
35 Min
Burger leggero di verdure
45 Min
Polpette di ricotta
50 min