Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 - 3 grani di pepe nero (optioneel)
- 480 g di zucca pulita, a pezzi (4-5 cm)
- 10 g di burro per imburrare
- 2 cucchiai di pangrattato per infarinare
- 70 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 448 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettine di spinaci e ricotta
30 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1sa 20 dk
Polpette di melanzane
45 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10 min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1sa 20 dk
Cocottine di zucca e ricotta
50 min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1sa 20 dk
Flan di cavolfiore
45 min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h