Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 - 3 grani di pepe nero (optioneel)
- 480 g di zucca pulita, a pezzi (4-5 cm)
- 10 g di burro per imburrare
- 2 cucchiai di pangrattato per infarinare
- 70 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 448 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Flan al cavolo viola
55 Min
Cocottine di zucca e ricotta
50 min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1u. 10min
Flan di cavolfiore
45 min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Flan di carote
50 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min