Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 275 g di farina tipo 00
- 200 g di spinaci baby freschi
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 200 g di ricotta, scolata dal siero
- 2 uova
- 50 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 273.1 kJ / 523 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tacchino e spinaci
40 min
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25 Min
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min
Polpette di spinaci
35 min
Polpette di carote
1h
Polpettine di ceci con crema di cavolo viola (per 2 persone)
35 min
Burger piselli e ricotta
35 min
Polpettine di ceci
1 Std. 5 Min
Torrette di patate ai broccoli
1h
Spiedini di crocchette di fagioli
50 min