Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di funghi porcini freschi a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane integrale
- 1 pizzico di timo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1050 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Vellutata di funghi
50min
Vellutata di piselli
20 Min
Zuppa di porcini
45min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di patate e robiola
45min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Crema di spinaci e Asiago
45min
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min