Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flan
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di asparagi verdi a tocchetti (2-3 cm)
- 20 g di burro + q.b.
- 200 g di ricotta, scolata dal siero
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 500 g di acqua
Salsa al Parmigiano reggiano
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1sa 20 dk
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Fonduta
8h 20min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1sa 15 dk
Flan al topinambur
40 dk
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 dk
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Flan di carote
50min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di cavolfiore
45 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min