Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sformatini di zucca
- burro q.b.
- farina q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di polpa di zucca cotta
- 3 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 20 - 30 g di latte
Fonduta al Taleggio
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di latte
Terminare la preparazione
- gherigli di noci tritati q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 771.9 kJ / 184.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Tortini di zucca
1 godz. 20 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Flan di carote
50 Min
Flan al salmone affumicato
45min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 Min
Flan di cavolfiore
45min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min