Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sformatini di zucca
- burro q.b.
- farina q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di polpa di zucca cotta
- 3 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 20 - 30 g di latte
Fonduta al Taleggio
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di latte
Terminare la preparazione
- gherigli di noci tritati q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 771.9 kJ / 184.5 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca
1h 20min
Cocottine di zucca e ricotta
50 phút
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 phút
Flan di cavolfiore
45min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30 phút
Sformatini di finocchi
1h 30 phút
Flan di carote
50 phút
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30 phút
Sformatini ai porri
55 phút
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min