Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di gherigli di noci
- 300 g di farina di castagne, setacciata
- 2 cucchiai di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua fredda
- 50 g di uvetta passa, ammollata e strizzata
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1029 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Gnudi toscani
40min
Torta di riso carrarina
3 Std. 10 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Schiacciata fiorentina
50 phút
Schiacciata con l'uva
2h
Peposo toscano
1h 30 phút
Pan co' Santi
7h
Crostini con crema di milza
1h
Seppie in zimino
40min
Pappa al pomodoro
35 Min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Paté di fegatini
30min