Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1000 g di polpa di zucca mantovana a fettine (2-3 mm)
- 500 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 10 g di burro
- 1 rametto di rosmarino, lavato, asciugato e legato con spago da cucina
- 200 g di farina tipo 00
- 2 albumi
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 40 g di burro a pezzi
- 1 rametto di rosmarino, lavato, asciugato e legato con spago da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30 dk
Gnocchi di spinaci
55 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 godz. 30 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Canederli allo speck
2h 40min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Gnocchi zucca e salmone
1 godz. 5 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min