![Fonduta Fonduta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AFF0CC7A-104A-4618-9C9A-6EC3036802E9/Derivates/3D2E93B7-D5CF-4CF7-B6CF-C2BA5ADB6FA5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
- 200 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe macinato
-
12
fette di polenta tostate
of 12 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonèt
2h
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Mini bonet
2h
Zabaione
15 min
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Flan di cavolfiore
45min
Bagna cauda
35 Min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Semolino dolce
1h
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min