Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
- 200 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe macinato
-
12
fette di polenta tostate
of 12 fette di pane tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagna cauda
35min
Zabaione
15 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Polenta con fonduta di formaggi
1sa 15 dk
Bonèt
2sa
Fonduta svizzera
20 dk
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1sa 15 dk
Flan di carote
50min
Flan al topinambur
40min
Mini bonet
2sa
Semolino dolce
1h