![Polenta con fonduta di formaggi Polenta con fonduta di formaggi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35032312-B4C4-47C0-8966-3380923D326A/Derivates/16b91ac7-d4da-4df8-b606-4edbd8b9fb59.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fonduta di formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina, a pezzi
- 50 g di Taleggio, a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3335 kJ / 797 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 41.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta
8h 20min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 dk
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 分钟
Polenta al formaggio
1 Std.