Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fonduta di formaggi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina, a pezzi
- 50 g di Taleggio, a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3335 kJ / 797 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 41.8 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta svizzera
20 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Polenta al formaggio
1 Std.
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Sformatini ai porri
55min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Soufflé al Castelmagno
55min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min