Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di cipolle a fette
- 600 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado di carne o vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1h 30min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Manzo alla Stroganoff
1h
Goulash di manzo con gnocchi di pane e cavolo rosso (Bimby Friend)
1h 40min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1h 40min
Zighinì (Stufato di manzo)
50min
Manzo alla borgognona
1h 35 min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15 min
Goulash ungherese
1h 45min