Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di cipolle a fette
- 600 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado di carne o vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15 min
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4 Std. 20 Min
Riso pilaf con maiale
45 min
Zuppa di pollo asiatica
50 min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Goulash di manzo con gnocchi di pane e cavolo rosso (Bimby Friend)
1u. 40min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1u. 40min
Kartoffelsalat
50 min
Manzo alla borgognona
1h 35min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min