Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di funghi surgelati, decongelati e asciugati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di speck a listarelle
Anello di polenta
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di farina di mais bramata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni dolci ripieni (senza glutine)
25 min
Pasticcio di baccalà
1 Std. 30 Min
Rigatoni giganti ripieni su salsa di pomodoro
1 Std. 30 Min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 Min
Polenta sarda
1 Std. 30 Min
Polenta con i funghi
1hod. 15min
Polenta con funghi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
2 Std. 45 Min
Ragù di funghi
1h 10min
Saltimbocca con verdure e risotto piselli e zafferano
1hod.
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2h 5min
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1 Std. 40 Min