Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota, pelata
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 30 g di burro a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 400 g di birra stout
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- ½ cucchiaino di pepe nero in grani
- ½ cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- 1 pizzico di sale
- fette di pane casereccio tostate, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1109 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino alla birra scura
13h 30 min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Spezzatino di vitello al curry
40min
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20 min