Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 550 g di acqua
-
500
g di carote, pelate e a rondelle (0.5)
of 500 g di carote viola, pelate e a rondelle (0.5) - 600 g di zucchine a dadini (0.5-1 cm)
- 1 uovo
- 2 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 250 - 300 g di farina tipo 00
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 40 g di pecorino in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1586 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 55.4 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1hod.
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1hod.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1 Std. 30 Min
Zuppa di lenticchie gialle con polpette e dessert crema Solero
40 Min
Gnocchi di spinaci
55 Min
Maltagliati in crema di carote e speck
40 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1hod.
Gnocchi al pesto di broccoli e basilico di Mattia Poggi
3h 30min
Gnocchi zucca e salmone
1 godz. 5 min
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1hod.
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min