![Fagiolini in gremolada Fagiolini in gremolada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/187D0AC6-90C4-4EDA-97D1-5915289450C9/Derivates/53E4C4BE-AC5A-42E9-9B2A-92E52CB6696E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g di Parmigiano reggiano a pezzi
of 30 g di pecorino Romano a pezzi - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
- 450 g di acqua
- 450 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di pinoli, tostati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 531 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1 godz.
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Carote tiepide alla salvia
35 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Spinaci al burro
30 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Fagiolini insaporiti
25 min