Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g di Parmigiano reggiano a pezzi
of 30 g di pecorino Romano a pezzi - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
- 450 g di acqua
- 450 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di pinoli, tostati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 531 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Contorno di spinaci
25 min
Spinaci al burro
30min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Fagiolini insaporiti
25 min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min