Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1200 g di acqua
- 300 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 1 uovo sbattuto
- 100 g di Feta a dadini (0,5 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 481 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 262.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette spinaci e mozzarella
45 min
Omelette verdure e formaggio
30 min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30 min
Crostata salata tricolore
1h 30 min
Lasagna di zucchine al pesto
50 min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30 min
Millefoglie vegetariana
1h 30 min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Crostata di pomodori con pesto
1h 30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30 min