Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di zucchine a pezzi
- 100 g di pastinaca a pezzi
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaio di farina di farro
- 4 uova
- Voeding
- per 18 pezzi
- Calorieën
- 3239.7 kJ / 774.3 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 49.3 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 862.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne e verdurine
30 min
Vellutata di carote con omelette
30 min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5h 50min
Sogliola al vapore con verdurine
30 min
Dado per brodo vegetale senza sale
40 Min
Indonesian Milk Pie
3 Std.
Ghiaccioli alla frutta arcobaleno
10h
Risotto con verdure e sogliola
40 Min
Nido di polpette
2 Std.
Biscotti pupazzo di neve
2 Std.
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45 min
Tiramisù con biscotti al cioccolato
7j 30 menit