Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di zucchine a pezzi
- 100 g di pastinaca a pezzi
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaio di farina di farro
- 4 uova
- Voeding
- per 18 pezzi
- Calorieën
- 3239.7 kJ / 774.3 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 49.3 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 862.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettine di ceci e fagiolini
1h 20 min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli
30 min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 Min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50 min
Frittatine di piselli con Feta
20 Min
Stufato di fagioli bianchi con finocchi e salsiccia
55 min
Salsa cremosa alle cipolle (vegan)
3h 30min
Crema di patate, lattuga e riso
Keine Bewertungen
Polpette di riso rosse
40 min
Purè di patate e carote al rosmarino
45 Min
Purè di patate (TM6)
1h
Frittatina alle zucchine
30 min