Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla (2-3 cm)
- 50 g di peperone rosso (2-3 cm)
- 50 g di peperone verde (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di funghi champignon in quarti
- 100 g di zucchina a cubetti (1 cm)
- 100 g di fagiolini surgelati a pezzi
- 200 g di riso a chicco corto (cottura 17 minuti circa)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaio di paprica
- 1 cucchiaino di sale
- 650 g di acqua
- 280 g di ceci bianchi in scatola, ben sciacquati e scolati (peso netto)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 811.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30 min
Risotto spinaci e piselli
35 Min
Risotto ai peperoni e curry
40 Min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1 Std.
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 Min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45 min
Risotto funghi e spinaci
55 Min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 min
Pasta di grano saraceno con crema di piselli e pecorino
30 min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2h 20min
Paella di fagioli rossi (vegan)
55 Min