Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 scalogni a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di zenzero, radice fresca, pelata e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cimette di cavolfiore
- 150 g di carota, pelata e a fette (0,5 cm)
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 500 g di petto di pollo senza pelle a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5317 kJ / 1270.8 kcal
- Eiwitten
- 127.8 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 55.4 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 20.4 g
- Natrium
- 550.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1hod.
Cavolfiore tikka masala
30min
Zuppa di orzo e pollo
1hod.
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1hod.
Zuppa di pollo e mandorle
45 Min
Zuppa di pollo alla messicana
50 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di bietole
35 Min
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1hod.
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45 Min