Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
-
70
g di speck a cubetti
of 70 g di pancetta affumicata a cubetti - 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di lenticchie in scatola, scolate
- 400 g di patate americane dolci, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
- 150 g di pasta secca corta, tipo Ditalini
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 - 3 cucchiai di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2018.8 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Minestrone di lenticchie e patate
45 Min
Pasta e fagioli cannellini
40 Min
Minestra di cereali e ceci
45 Min
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1 Std.
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.
Zuppa di legumi vegetariana
40 Min
Zuppa di lenticchie
50 min