Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di pomodori maturi
- acqua bollente
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 20 g olio extravergine di oliva
- 150 g di riso Carnaroli
- 200 g di brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577.1 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 545.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ricotta e spinaci
30 dk
Risotto alla zucca
30 dk
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50min
Risotto di farro con barbabietola
35min
Risotto ai peperoni
40min
Zuppa di pomodori con grano saraceno tostato e gruviera
Geen beoordelingen
Risotto ai peperoni
35min
Risotto alla crema di spinaci
40min
Risotto ai profumi d'estate
30 dk
Purea di zucchine
15 min
Purè di patate e carote al rosmarino
45 dk
Crema di verdure invernale
50min