Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 spicchio di aglio
- 20 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 - 650 g di acqua
- 300 g di ceci bianchi in scatola, scolati e sciacquati
- ½ limone, la scorza grattugiata
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 250 g di riso per minestre
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 978 kJ / 233.8 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 400.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di riso e ceci
30min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35 Min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40min
Risotto al pomodoro
40min
Zuppa di farro e legumi
45min
Penne integrali con lenticchie
25 min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Riso e lenticchie
45min
Pasta e ceci (TM6)
40min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Zuppa di legumi vegetariana
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min