Compatibele versies
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di acqua
- 5 g di sale + q.b. per condire
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a tocchetti (1-2 cm)
- 250 g di patate, pelate e a cubetti (1-2 cm)
- 300 g di filetti di salmone fresco, senza spine
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- pinoli, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Salmone al cartoccio
35 min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40 min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h