Compatibele versies
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di acqua
- 5 g di sale + q.b. per condire
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a tocchetti (1-2 cm)
- 250 g di patate, pelate e a cubetti (1-2 cm)
- 300 g di filetti di salmone fresco, senza spine
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- pinoli, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1hod.
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min