![Pasta al pesto di fagiolini Pasta al pesto di fagiolini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ac0287466189cde15065634814cec08d/Derivates/ff3f893e5684abe90d12dba8a90d51ae0037e5dc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi
- 320 g di pasta, formato a piacere
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
-
30
g di mandorle
of 30 g di frutta secca a piacere - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2052 kJ / 490.5 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 382.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta integrale con crema di fave
40 min
Pasta di grano saraceno con crema di piselli e pecorino
30 min
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20 min
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20 min
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Pasta con pesto di carciofi
30 min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 godz.
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35 min