Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 3 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 15 g di olive taggiasche denocciolate
- 2 foglie di basilico fresco, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a bastoncino (1x10 cm circa)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 80 g di pomodori ciliegino a metà
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di lonza di maiale a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1841 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Medaglioni alla pizzaiola
40 min
Involtini lucani
50 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25 min
Scaloppine alla perugina
30 min
Polpette alla mortadella
40 min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 min
Polpette con patate al forno piccanti
1h