Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di calamari ad anelli
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 50 mg
Alternatieve recepten
Pesce spada al salmoriglio
5 dk
Moscardini al limone
30 dk
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1sa
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 dk
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 dk
Insalata di calamari e pesche
40 dk
Insalata di totano e piselli al lime
1sa
Insalatina di calamari e pepe rosso
1sa
Insalata di calamari
55min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1sa
Insalata di polpo e zucchine
1sa
Pesce spada all'arancia
40 dk