Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste le foglioline lavate e asciugate (rosmarino, timo, salvia)
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, privato dell'anima
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 300 g di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2382.8 kJ / 569.5 kcal
- Eiwitten
- 50.5 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 660.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Pollo ai peperoni
1h 5 min
Coniglio in umido
1h 25min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1h 25min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Pollo alla romana
1h 10min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Vitello alla pizzaiola
35 min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Coniglio alla mediterranea
50 min