Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste le foglioline lavate e asciugate (rosmarino, timo, salvia)
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio, privato dell'anima
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 300 g di peperoni rossi a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2382.8 kJ / 569.5 kcal
- Eiwitten
- 50.5 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 660.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min
Coniglio stufato
1h 10min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1h 20min
Coniglio in umido
1 godz. 25 min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 godz.
Straccetti di vitello ai carciofi
40 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Coniglio ai funghi
1h 10min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1 godz. 25 min
Pollo alla romana
1h 10min