Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto per gnocchi
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1400 g di acqua
- 700 g di patate a pasta farinosa
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale
Salsa alle zucchine
- 300 g di zucchine senza le estremità
- 50 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 10 g di foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2263 kJ / 540.9 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1466.7 mg
Alternatieve recepten
Pasta verze e pancetta
40 min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Brodo vegetale
1h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 godz. 30 min
Risotto con verdure e sogliola
40 min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 dk
Menù: Crema di verdure; Involtini di pollo; Salsa ai peperoni
1h
Lasagna di pesce e piselli
1 godz. 5 min
Gnocchi di patate con zucchine
20 min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 dk
Pasta al pesto di fagiolini
30 dk
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min