Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di salsiccia spellata, a tocchetti
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 150 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4246.9 kJ / 1015 kcal
- Eiwitten
- 44.7 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 64.9 g
- Verzadigd vet
- 25.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1334.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Bratwurst con insalata di patate
35 Min
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Linguine allo sgombro
30 min
Pasta alla carcerata
30 min
Pappardelle alla papalina
30 min