Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di salsiccia spellata, a tocchetti
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 150 g di Gruviera a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4246.9 kJ / 1015 kcal
- Eiwitten
- 44.7 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 64.9 g
- Verzadigd vet
- 25.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1334.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Scaloppine di pollo al limone
40min
Smoothie ACE
10 Min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40min
Gramigna alla salsiccia
45min
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1 Std.
Linguine allo sgombro
30 Min
Risotto con petali di carote e caprino
30 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2 Std.
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min