Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 400 g di patate di media dimensione (vedere consigli)
Patate e fagiolini
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di spinaci
25 min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min
Insalata di riso (TM6)
40 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Patate lesse
40 min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15 min
Fagiolini insaporiti
25 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Broccoli stufati
40 min