Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 100 g di pane a tocchetti piccoli
- 100 g di scalogno a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
- 320 g di spaghetti
- 500 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 82.7 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 220.4 mg
Alternatieve recepten
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Pasta verze e pancetta
40min
Spaghetti alla Nerano
30 Min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1 Std.
Pasta con pesto di carciofi
30 Min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 Min
Pesto di scarola e pecorino
15 Min
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20 Min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 Std.