Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 g di pasta secca corta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2057.3 kJ / 491.8 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 80.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittatina alle zucchine
30min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30min
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30min
Insalata di pasta con tonno e mais
20 Min
Paccheri zucca e provola
45 Min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40min
Spaghetti alla checca
40min
Tagliolini al radicchio rosso
30min
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 Min
Trofie fredde con pesto di avocado
30min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30min