Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 g di pasta secca corta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2057.3 kJ / 491.8 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 80.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 Min
Pasta con pesto di carciofi
30 Min
Menù: Polpettone con funghi, fagiolini e riso di cavolfiore
45 Min
Carne di cavallo a Cottura Lenta
1sa 30 dk
Torta ricotta e cacao (senza glutine)
50 Min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30 Min
Trofie al pesto (vegan)
1sa 30 dk
Spaghetti alla checca
40 dk
Frolla alla quinoa segnaposto stella
1sa 30 dk
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 Min
Paccheri zucca e provola
45 Min