![Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d167a848e546780e1ff7863ba28e1bcc/Derivates/a39443cda3c21d47461dfce5c3393fb5cacde131.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g di cipolla a listarelle
- 350 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 80 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
- pangrattato q.b.
- 10 g di burro + q.b.
- 200 g di scamorza a cubetti
- 200 g prosciutto cotto a pezzetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1897.7 kJ / 453.5 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 812.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fileja tropeani
2h
Risotto ricotta e spinaci
30 Min
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50 Min
Pasta con crema di cavolfiore e gamberi (senza lattosio)
30 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Tortine ricotta e cioccolato
1 Std.
Pasta fredda alla norma
30 Min
Torta salata svuotafrigo
2h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 Min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30min