Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g di cipolla a listarelle
- 350 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 80 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
- pangrattato q.b.
- 10 g di burro + q.b.
- 200 g di scamorza a cubetti
- 200 g prosciutto cotto a pezzetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1897.7 kJ / 453.5 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 812.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna autunnale
2h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Lasagne di zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
2 godz. 15 min
Lasagne di polenta
3 Std. 30 Min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1 Std. 30 Min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Risotto zucca e salsiccia
40 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 godz. 15 min
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min
Lasagne zucca e salsiccia
2h