Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g di cipolla a listarelle
- 350 g di asparagi verdi a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 80 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
- pangrattato q.b.
- 10 g di burro + q.b.
- 200 g di scamorza a cubetti
- 200 g prosciutto cotto a pezzetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1897.7 kJ / 453.5 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 812.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 godz.
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 godz.
Timballo di riso alla siciliana
1 Std. 30 Min
Pasta ‘ncasciata
1 godz. 55 min
Lasagna vegetariana
2 Std.
Crepês asparagi e salsiccia
1 godz. 50 min
Lasagne con zucchine e salmone al profumo di limone
2 Std.
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 godz.
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1 Std. 30 Min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Cannelloni alla zucca e provola
1 godz. 50 min