Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di scalogno a pezzi
- 1 peperoncino rosso (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco, pulito e a pezzi (vedere consigli)
- 60 g di vino bianco
- 200 g di pomodorini, la polpa in scatola
- 1 spicchio di aglio
- 6 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di patate, pelate e a tocchi grandi (3 cm circa)
- 4 pane casereccio
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1993.3 kJ / 476.5 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 328.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min
Anelli di totano in umido
30 dk
Insalata di polpo e patate
2 godz.
Seppioline al vino bianco
25 min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 godz.
Moscardini al limone
30 dk
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Insalata di polpo mediterranea
4sa
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45 min
Polpo alla Luciana
1 godz. 30 min