![Polpo con patate a Cottura Lenta Polpo con patate a Cottura Lenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0ec310489ed9c3ffee4b1e9d81117aa6/Derivates/554b4497daaad67a9b10af6a2f5ad1499b18b7ca.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di scalogno a pezzi
- 1 peperoncino rosso (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco, pulito e a pezzi (vedere consigli)
- 60 g di vino bianco
- 200 g di pomodorini, la polpa in scatola
- 1 spicchio di aglio
- 6 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di patate, pelate e a tocchi grandi (3 cm circa)
- 4 pane casereccio
- sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1993.3 kJ / 476.5 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 328.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo alla Luciana
1h 30min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1 godz. 20 min
Moscardini alla busara sottovuoto
2 godz.
Tiella barese
1h
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Scorfano con cipolle e pomodorini sottovuoto
1h
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1h
Insalata di polpo e patate
2 godz.
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min