Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 4 ossibuchi di bovino (200 g cad.taglio geretto)
- farina tipo 00 q.b.
- 25 g di burro
- 50 g di vino bianco secco
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di passata di pomodoro
- 300 g di brodo di carne
- 250 g di funghi champignon freschi in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4113.9 kJ / 983.2 kcal
- Eiwitten
- 102.9 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 58.7 g
- Verzadigd vet
- 20.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 859.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1 Std. 40 Min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1sa 30 dk
Involtini di carne al Varoma
40 dk
Satay di pollo con verdure (TM6)
Καμία βαθμολογία
Entrecote con risotto ai funghi
40 dk
Stinco di maiale con patate
2h
Panna cotta con pesche insaporite
5 Std. 15 Min
Filetti di sgombro all'arancia
40 dk
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1sa
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 dk
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1sa
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h