Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bastoncini di verdure fermentate
- 600 - 800 g di verdure miste (es. carote, sedano, daikon, cavolo rapa, ravanello rosso)
- 15 g di sale
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di semi di senape (optioneel)
Insalata di patate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 750 g di patate a pasta gialla, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di cipolla in quarti
- 1 cucchiaino di senape
-
30
g di olio extravergine di oliva
of 30 g di maionese - 30 g di aceto
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1140.1 kJ / 272.5 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1447.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 menit
Ciorba
1j 10 menit
Chutney di pere
50 menit
Menù: Pollo al lemon grass; riso e zuppa di verdure (Bimby Friend)
45min
Tè alle erbe e biscotti alla cannella
55 Min
Chili con cervelat
1h
Oxymel al limone e zenzero
50 menit
Cheesecake al limone con crunch di nocciole
4hod. 35min
Fusilli alle cozze piccanti
Geen beoordelingen
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4sa 20 dk
Flammkuchen vodese
1 Std. 30 Min
Irish Coffee
10 menit