Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua, per cuocere al vapore
- 2000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita, con la testa e le squame (800-1000 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 goccio di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 45.74 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 13.49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Base per pizza
49h 30min
Caponata siciliana
30 dk
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Spigole all'acqua pazza
30 dk
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1h
Ragù di carne alla bolognese
1sa 30 dk
Carciofi alla romana
50min
Citronette e Vinaigrette
10 min
Pesce al vapore con verdure miste
1sa 15 dk
Purè di patate nature
55 min
Funghi all'aglio
20 dk