Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua, per cuocere al vapore
- 2000 g di sale grosso
- 1 orata, eviscerata e pulita, con la testa e le squame (800-1000 g)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 goccio di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 45.74 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 13.49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale al forno con riso
1 Std. 20 Min
Base per pizza
49óra 30p
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1 Std.
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 15 Min
Orata al sale
40min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Roastbeef
55min
Orata al sale
40min
Patate lesse
30 Min
Fagiolini al pomodoro
55min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 35min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1h 5min