Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle verdi
- 250 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 70 g di spinaci freschi in foglia, lavati e asciugati
- 2 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento stracchino, pancetta e noci
- 70 g di gherigli di noci
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti
- 200 g di stracchino a pezzi
- 30 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 12649 kJ / 3023 kcal
- Eiwitten
- 124.8 g
- Koolhydraten
- 234.3 g
- Vetten
- 182.8 g
- Verzadigd vet
- 18.1 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1287.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1 Std. 30 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Semifreddo alle noci
6 Std. 30 Min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Sedanini al verde con gamberi insaporiti
30 Min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Polpette di ricotta al sugo
50 min