Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipollotto
-
½
peperoncino piccante fresco, senza semi
of 1 pezzettino di peperoncino secco piccante - 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 250 g di calamari freschi ad anelli sottili
- 200 g di piselli surgelati
- 250 g di riso Parboiled (cottura 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- prezzemolo tritato, a piacere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1568.8 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 481.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Risotto ai frutti di mare
45min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Insalata di riso, funghi e salmone
40min
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1h
Stufato di coniglio con verdure
1h
Riso alle verdure con carne
50min
Insalata di riso con scampi, ceci e olio al rosmarino
1h
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo
30min
Riso e lenticchie
45min
Risotto piselli, merluzzo e menta
35 Min
Riso ai frutti di mare
1h 40min